De geur van de bossen van Lapland in een flesje, Beck-Olja is gemaakt van natuurlijk dennenteer en kan voor vele doeleinden gebruikt worden.
Sinds eeuwen wordt deze olie gebruikt als een efficiënte muggenolie tegen de beruchte muggenzwermen die het hoge noorden in het voorjaar en zomer teisteren, als geneesmiddel bij spierpijn en verkoudheid of in zeep tegen huidaandoeningen.
Je houdt ervan of je haat de sterke geur die een uitgesproken gerookt dennenhout aroma heeft en die sterk doet denken aan boskampvuren tijdens koude winternachten.
Beck olie is ideaal voor alle outdoor-enthousiasten daar het de menselijke geur maskeert waardoor je aanwezigheid in het bos voor de fauna niet merkbaar is.

Vooral wilde zwijnen  worden aangetrokken door de geur.
Voor de liefhebbers, doe een druppel Beckolie in je vodka voor een extra woudaroma aan je drankje!
De inhoud is ruim voldoende om lange tijd mee te gaan omdat je maar een zeer kleine hoeveelheid ervan nodig hebt. Kan verdund worden naargelang behoefte met plantaardige olie. (bijv. olijfolie)
 
Verpakking:
Fles 250 ml

Wilma's Natuur Producten
De producten van Wilma's worden gemaakt in de wouden van Zweeds Lapland. Men maakt gebruik van de eeuwenoude kennis en technieken van de woud-bewoners die daar leven en werken. Unieke en originele handgemaakte producten!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Wilma's Beck Olja 250ML

  • €29,95

  • Excl. BTW: €24,75

Gerelateerde producten

Wilma's Nordic Summer

Wilma's Nordic Summer

Traditionele remedie tegen muggen, midges en knutten!De inwoners van het hoge noorden en Lapland ken..

€10,95 Excl. BTW: €9,05