• Wilma's Lanolinsalva No.80 60ml (Lanolinezalf)

100% natuurlijke huidbescherming
Lanoline of wolvet is een beschermend vet dat van nature voorkomt in wol van schapen.
Het heeft de ongeëvenaarde eigenschap onze huid te beschermen en te hydrateren terwijl het onze huidporiën niet verstopt.
Lanolin 80 is verrijkt met essentiële olie van berk, varens, violet en seringen.
Berk heeft plaatselijk aangebracht op de huid goede antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen, het heeft ook een goede invloed op spier- en gewrichtspijnen.
Varens hebben pijnstillende en wondhelende eigenschappen.
Violet en seringen hebben goede antiseptische eigenschappen alsook een heerlijke geur, die volgens oude verhalen mensen in vervoering kan brengen.

Gebruik:
Lanolinsalva 80 is uitermate geschikt om de huid te beschermen tegen gure weersomstandigheden, bij een droge, beschadigde huid van handen en voeten, eczema, kleine snij- en schaafwonden etc., als ook om pijnlijke spieren en gewrichten te kalmeren.
Breng een gepaste hoeveelheid aan op de huid en wrijf deze in.
Je kan deze lanoline ook gebruiken om wollen kleding te behandelen.

Extra:
Deze Lanolinsalva is van zeer goede kwaliteit omdat ze geen water bevat wat wel het geval is bij de meeste commerciële lotions; hierdoor voelt ze iets vettiger aan maar wordt ze ook sneller door de huid geabsorbeerd.

Specificatie:
Flacon 60ml
 
Wilma's Natuur Producten
De producten van Wilma's worden gemaakt in de wouden van Zweeds Lapland. Men maakt gebruik van de eeuwenoude kennis en technieken van de woud-bewoners die daar leven en werken. Unieke en originele handgemaakte producten!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Wilma's Lanolinsalva No.80 60ml (Lanolinezalf)

  • €9,95

  • Excl. BTW: €8,22